درباره ما

مبانی استفاده از گوگل ارث انجین شما را با موارد ابتدایی و برای شروع کار با این سامانه آماده خواهد کرد.

سامانه گوگل ارث انجین (Google Earth Engine, GEE) موجب شتاب پیشرفت ها در مطالعات سنجش از دور شده است. این سامانه در اواخر سال ۲۰۱۰ راه اندازی شده است، و امکان دسترسی به ماهواره و سایر محصولات جانبی، محاسبات ابری و الگوریتم های پردازشی متنوعی را فراهم کرده است. با این حال، همچنان پتانسیل کاربردهای آن متنوع و نامشخص است.

این آموزش به منظور فراهم کردن مباحث اولیه و تکراری در محصولات کاربردی، آماده شده است تا ضمن ایجاد یک دیدگاه اولیه در کاربران، ابهامات کاربرد این سامانه را رفع کند.

گوگل ارث انجین یک بستر مبتنی بر اینترنت است که تصاویر ماهواره ای و داده های برداری ماهواره ای سری زمانی، محاسبات مبتنی بر ابر و دسترسی به نرم افزار و الگوریتم های پردازش چنین داده هایی را ارائه می دهد.

مجموعه داده ها در برگیرنده­ بیش از ۴۰ سال تصاویر ماهواره ای برای کل جهان است. رابط برنامه نویسی به کاربران امکان ایجاد و اجرای الگوریتم ها را می دهد، و تجزیه و تحلیل به صورت موازی بر روی سرورهای گوگل انجام می شود. بنابراین روند اجرایی بطور قابل توجهی سریع است.

این امر باعث می شود که محاسبات در مقیاس جهانی با سهولت قابل توجهی نسبت به محاسبات بر روی رایانه شخصی انجام شود. تصاویر را می توان از GEE در قالب GeoTIFF یا TFRecord ذخیره کرد. GEE اجازه می دهد تا تصاویر خام یا پردازش شده، موزاییک های نقشه، جدول­ ها و فیلم ها از Earth Engine به حساب Google Drive کاربر، به Google Cloud Storage یا Asset در GEE ذخیره شوند. البته فضای ذخیره‌سازی ابری Google یک سرویس مبتنی بر هزینه است که برای آن نیاز به تنظیم یک پروژه است.

گوگل ارث انجین یک بستر مبتنی بر اینترنت است که تصاویر ماهواره ای و داده های برداری ماهواره ای سری زمانی، محاسبات مبتنی بر ابر و دسترسی به نرم افزار و الگوریتم های پردازش چنین داده هایی را ارائه می دهد
گوگل ارث انجین یک بستر ابری برای تجزیه و تحلیل زمین شناسی در مقیاس بزرگ است که قابلیت های محاسباتی گسترده گوگل، امکان پشتیبانی از کاربردهای مختلف ار قبیل جنگل زدایی، خشکسالی، بلای طبیعی، حفاظت از محیط زیست، امنیت غذایی، مدیریت آب، نظارت بر آب و هوا و … فراهم می آورد.

GEE به عنوان یک بستر طراحی شده برای توانمندسازی تنها دانشمندان نیست. بلکه مخاطبان بسیار وسیع تری نیز دارد که فاقد ظرفیت فنی لازم برای استفاده از ابررایانه های سنتی یا منابع محاسبات ابری در مقیاس بزرگ هستند و اکنون امکان بهره مندی رایگان از GEE را دارا هستند.